← Tilbage til BAPMU
JURIDISK & SIKKERHED
Slet konto og data
Du kan anmode om at få din BAPMU-konto og tilknyttede personoplysninger slettet.
Senest opdateret 2026-09-08
•
BAPMU
Sådan anmoder du om sletning
- I BAPMU- eller Messenger-appen: Åbn Konto og privatliv, vælg Slet konto, og bekræft anmodningen.
- Hvis du ikke kan logge ind, kan du skrive fra kontoens registrerede e-mailadresse til hej@bapmu.dk med emnet Kontosletning.
- BAPMU kan bede om en rimelig identitetskontrol for at forhindre, at andre sletter din konto.
Hvad slettes?
Kontoen deaktiveres, og profil, opslag, medier og andre personoplysninger slettes eller anonymiseres, når de ikke længere er nødvendige. Indhold, som andre har delt videre, eller som indgår i en samtale hos en anden bruger, kan kræve særskilt håndtering.
Hvad kan opbevares?
- Betalings- og regnskabsoplysninger, som skal opbevares efter loven.
- Begrænsede sikkerheds-, misbrugs-, klage- eller revisionsoplysninger, når opbevaring er nødvendig og lovlig.
- Data i roterende sikkerhedskopier i højst 30 dage. Data må ikke genindføres som en aktiv konto efter gendannelse.
Abonnementer
Opsig et Apple- eller Google-abonnement i den relevante appbutik. En kontosletning hos BAPMU er ikke i sig selv en sikker bekræftelse på, at appbutikken har stoppet fremtidig betaling.
Kontakt
Spørgsmål og anmodninger kan sendes til hej@bapmu.dk.